Rent a car Bucuresti fara costuri ascunse

Inainte sa treceti la rezervarea unei masini cand va propuneti colaborarea cu o societate de rent a car Bucuresti, trebuie sa aveti cateva informatii utile care sa va ajute in alegerea celei mai optime variante. Daca nu va informati inainte cu privire la acest domeniu, inchirierea unei masini se poate transforma intr-un cosmar. Exemplele de clienti nemultumiti sunt multe, pe langa acestea pot aparea si costuri ascunse. In acest articol o sa va informam cu privire la alegerea cat mai inteleapta a unei companii de rent a car Bucuresti si a unei masini care sa se potriveasca nevoilor dumneavoastra.

Pe piata din capitala exista peste 300 de companii specializate pe rent a car, multe dintre acestea din dorinta de a obtine castiguri materiale mai mari apeleaza la tot felul de taxe pe care clientul le afla doar in momentul in care semneaza contractul de inchiriere. Acestea pot fi destul de mari uneori. Inainte sa va orientati cu privire la alegerea variantei potrivite de rent a car Bucuresti, incercati sa aflati cat mai multe informatii, daca se poate solicitati un model de contract daca acesta nu este afisat pe siteul societatii de rent a car. Chiar daca pe piata exista multe societati serioase care se respecta si nu isi permit sa aplice taxe abuzuive, si-au mai facut loc si altele care practica frecvent acest lucru.

rent a car bucuresti fara costuri ascunse

Cautati pareri despre societatea de rent a car Bucuresti.

Chiar daca nu aveti timp suficient sa verificati in amanunt compania de rent a car Bucuresti cu care urmeaza sa colaborati, incercati sa accesati macar 1 sau 2 forumuri de profil, aici cu siguranta veti gasi parerile clientilor care apeleaza frecvent la serviciile de rent a car. Cititi cu atentie informatiile pe care acestia le ofera, iar dupa ce ati parcurs 4 sau 6 pareri pozitive puteti sa optati si dumneavoastra pentru compania care are recenziile pozitive.

Care sunt taxele ascunse ale companiilor de rent a car Bucuresti?

Chiar daca in momentul in care ati facut rezervarea telefonic, nu ati primit suficiente informatii cu privire la costul total al serviciului de rent a car Bucuresti, noi va spunem de ce ar trebuii sa va feriti atunci cand mergeti sa preluati masina si ce alte taxe ascunse vor putea fi. In primul rand taxele de aeroport sunt niste costuri aplicate abuziv, acestea va sunt solicitate fara un temei legal. In al doilea rand companiile care fac astfel de abuzuri, va pot solicita si taxe pentru cauciucurile de vara sau de iarna, taxe pentru asigurari sau taxe suplimentare pentru al doilea sofer. Ei bine dumneavoastra daca veti fi suficient de bine informati, veti putea evita plata unor asemenea taxe.

Daca recomandarile pe care vi le-am facut pana acum au fost utile in alegerea variantei optime de rent a car, va invitam sa consultati si alte sectiuni referitoare la rent a car Bucuresti pe http://www.rent-a-car-otopeni.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s