Rent a car Bucuresti si ofertele speciale

Daca pana acum ati devenit clientul fidel al unei companii de rent a car Bucuresti si pana acum vi s-a solicitat sa platiti garantie pentru masina pe care ati inchiriat-o, ei bine aflati ca acestia va pot face si oferte speciale in care dumneavoastra nu va mai trebuii sa achitati contravaloarea garantiei. Acesta ar fi unul din aspectele de care dumneavoastra va puteti bucura atunci cand optati pentru colaborarile pe termen lung cu societatile de rent a car. Pe langa serviciile de inchirieri masini fara garantie, aveti posibilitatea sa obtineti si reduceri semnificative de pret sau vouchere atasate cartilor de vizita pe care le primiti. Acestea pot contine si reduceri semnificative de pret care pot ajunge si pana la 30 la suta din costul pe care il achitati in cazul in care apelati pentru prima data la o astfel de societate.

Ofertele firmelor de rent a car Bucuresti.

Ca in oricare alt domeniu de activitate, si serviciile de rent a car Bucuresti au nevoie de clienti fideli care sa apeleze de fiecare data la ele, sau sa recomanda si cunoscutilor aceste servicii. Trebuie sa stiti ca de fiecare data veti putea beneficia de oferte imbatabile de pret, concurenta in acest domeniu fiind una extrem de mare, companiile se bat care mai de care in oferte speciale. In parcurile auto ale companiilor de inchirieri masini veti gasi orice automobil va doriti, societatile mari au in medie peste 100 de automobile disponibile. Trebuie sa stiti ca exista inclusiv masini din gama de lux pe care le puteti inchiria, vorbim aici de marci renumite de autoturisme, de la Mercedes la Bmw sau chiar Ferrari pentru impatimitii masinilor din gama premium. Daca insa bugetul dumneavoastra este unul redus, veti putea de asemenea sa gasiti si autoturisme din gama low cost, cu un consum scazut de carburant si o eficienta sporita.

Cine se poate bucura de ofertele rent a car Bucuresti?

Raspunsul este unul cat se poate de simplu, orice persoana care detine un permis de conducere poate sa colaboreze in domeniul rent a car Bucuresti si sa conduca masina pe care si-o doreste. Conditiile de inchiriere sunt extrem de accesibile si minim de indeplinit. Daca varsta soferului este de 21 de ani, acesta poate opta pentru inchirierea oricarei masini. Pe langa conditiile de varsta, trebuie de asemenea sa faca dovada detinerii unui permis de conducere de minim 2 ani si a posibilitatii de achitare a contravalorii serviciilor.

Daca si pentru cititorii acestui articol companiile de rent a car Bucuresti reprezinta o varianta de care au nevoie va invitam sa urmariti atat articole utile din domeniu cat si flotele auto disponibile pe http://www.rent-a-car-otopeni.ro

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s